Acné littekens

Wat is dat?

Acne littekens zijn de verdikkingen, donkere vlekken en putjes in de huid, die zijn ontstaan na acné.

 

Hoe ontstaat het?

Acnélittekens ontstaan vaak doordat de acnéontstekingen onjuist zijn verzorgd of door te krabben aan de ontstekingen met vuile nagels.

Doordat de ontstekingen zich ontwikkelen in het levende weefsel van de huid, wordt het onderhuids bindweefsel aangetast en kan het niet goed genezen. Dit veroorzaakt een verkleving en verdikking van het bindweefsel, waardoor een litteken ontstaat.

 

Wat is er aan te doen?

Er kunnen goede resultaten bereikt worden met post-acné littekens, wanneer de ontstekingen al zijn genezen.

Bij de behandelprogramma's voor actieve acné zullen de littekens ook sneller genezen en minder zichtbaar worden.

Het is echter belangrijk om te beseffen dat naast het behandelprogramma,  de juiste hooggedoseerde behandelproducten voor thuis doorslaggevend zijn voor een langdurig gezonde en mooie huid. 

 Image Peeling

Voor deze huidaandoeningen maken wij gebruik van Image peelingen. Dit zijn peelingen die samengesteld zijn voor de acné huid op basis van salicylzuur en glycolzuur.
Salicylzuur helpt de bacterie te remmen, die de ontstekingen in de huid veroorzaakt, en de ph-waarde te herstellen. Glycolzuur zorgt ervoor dat de opperhuid-de dode huidcellen -verweken waardoor er minder verhoorning plaats vind, zodat het talg beter kan vloeien en zich niet gaat ophopen in de talgklieren.
Daarnaast werkt het ook mooi op acné littekens de combinatie van beide zuren. Met deze programma is het mogelijk binnen twee maanden litteken laten vervagen en zelfs verdwijnen.

 

Fractional needling kuur:

Fractional Needling is de meest effectieve huidverbeterende behandeling bij:

 • Fijne lijntjes rond de mond, kraaiepootjes, op de wangen, hals en decoletté
 • Littekens
 • Littekens door acne
 • Grove poriën
 • huidverslapping


FIJNE LIJNTJES

Fijne lijntjes veroorzaakt door verslapping kunnen perfect behandeld worden met de fractional needle techniek. Doordat de huid wordt geperforeerd en het hyaluronzuur wordt ingebracht worden de bindweefselcellen, die zorgen voor de stevigheid en elasticiteit van de huid, gestimuleerd. De aanmaak van collageen en elastine wordt hiermee bevorderd. Hierdoor wordt de huid strakker en gladder en littekens en rimpels vervagen. Dit is afhankelijk van de conditie van de huid en het gewenste resultaat!


LITTEKENS

De techniek gaat uit van het principe van het eigen herstel mechanisme van de huid. Vaak wordt littekenweefsel gekenmerkt door geringe doorbloeding, weinig pigmentatie en stug weefsel. De capillaire haarvaten zijn vaak verdwenen en de poriën zijn verminderd. De minuscule fractional naalden brengen het hoogwaardige serum in de huid en stimuleren hiermee sterk de doorbloeding. Tijdens het genezingsproces worden essentiële huidstructuren zoals haarvaten en poriën aangelegd. De opperhuid zal ook weer naar behoren beginnen te functioneren en het litteken weefsel wordt zachter. Wat resulteert in de aanmaak van de collageen.

 

Productgroep_Clear_Cell

C L E A R   C E L L

Een zeer effectieve lijn om verschillende vormen van acne te bestrijden. Het vermindert ontstekingen, verwijdert overmatig vet en zuivert de huid.

Voor de Acne littekens problematiek passen we aantal Image Skin Care peelingen toe, in combinatie met de Clear Cell en Ageless productenlijn (enkel op voorschrift).

Intake-Kennismakingsbehandeling

 • intakegesprek met de huidprofessional
 • grondige huidanalyse, met verschillende metingen met 3D-experience Scan. U ziet wat u nooit ziet.
 • proefbehandeling, u ziet en voelt het verschil
 • op maat huidadvies

 

van 75,- euro nu voor 49,- euro!

 

 1. Tijdens uw intakegesprek en huidanalyse wordt uw vocht- en vetgehalte gemeten.
 2. Uw huidspecialist kijkt naar uw huidconditie, porienstructuur, pigmentvorming, collageen- en elastineproductie, stofwisseling.
 3. Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met de hoogwaardige producten die op de levende huidlaag werken en de celniveau daadwerkelijk bereiken. U ervaart dan zelf wat u kunt verwachten van onze behandelmetodes.
 4. Na het intake, huidanalyse en de proefbehandeling met de hoogwaardige producten volgt een totale en integrale huidadvies op maat. Dit advies betrekt alle aspecten die van belang kunnen zijn voor uw huid. Te denken aan de eetgewoontes, voedingsintoleranties, levensstijl, zongedrag en de gezondheidsgeschiedenis.Uw huidspecialist geeft aan wat wij voor u kunnen betekenen, wat wij samen kunnen bereiken en wat daarvoor nodig is, om uw huid beter, gezonder en vitaler te kunnen maken!
 5. Mocht u na de kennismakingsbehandeling besluiten met de kuurbehandelingen en de startpakket met de thuisproducten te beginnen, dan krijgt u het bedrag van de intakebehandeling terug!