Couperose

Couperose is een huidconditie waarbij kleine bloedvaatjes onder de huid van de wangen, neus en voorhoofd uitzetten en zichtbaar rood worden.

De oorzaken hiervan zijn uiteenlopend. Er kan sprake zijn van vroegtijdige huidveroudering, hormonale schommelingen (menopause) of een verkeerde levensstijl (roken is de belangrijkste oorzaak!).

Het komt voor bij een dunne gevoelige huid die al een vetarme conditie heeft. De bloedvaatjes zijn zichtbaar als rode strepen in het gezicht. Soms wordt de huid helemaal rood. Couperose komt vaak voor bij vrouwen van middelbare leeftijd. Het eten van sterk gekruid voedsel kan de roodheid versterken net zoals alcohol of een hete sauna omdat het de doorbloeding stimuleert en het de bloedvaten wijder maakt.De behandeling van couperose vereist huidverbeterende programma's met hoog gedoseerde ingrediënten (Vitamine A Retinol 20%, Vitamine C 15 %, stamcellen, fruitzuren) en producten die direct het aanmaak van collageen  in de diepere huidlaag aanspreken:

!QMS programma therapeutisch:

- Fase 1 behandeling : met deze behandeling kunt u altijd beginnen, het brengt vet & vocht in balans, uw huid knapt snel op met uw thuisprogramma.

- Fase 2 behandeling : werken op de diepere versteviging en modellage (na minimaal 4 maanden de QMS producten ook thuis gebruikt te hebben)

- Fase 3 behandeling : werken op de perfectie (na minimaal 8 maanden de QMS producten ook thuis gebruikt te hebben)

 

!QMS ITEM TAB

- fase 1 Intensieve behandeling met een sterk hydraterende en diep reinigende werking. Tijdens deze behandeling wordt gebruik gemaakt van twee verschillende soorten van collageen en 2 maskers. Geschikt voor alle huiden en huiden die een intensieve verzorging nodig hebben. Door deze behandeling krijgt de huid meer energie en wordt hij frisser, strakker en stralender.Prijs € 65,00!QMS NEO TISSUEDERMIE

- fase 1: Een classieke !QMS behandeling die het vocht en vet gehalte van de huid gaat herstellen en de huid in balans brengt. Dit is zeer effectieve behandeling die men zo vaak kan ondergaan als men wil. De behandeling bestaat uit 2 delen en 2 maskers. Elk deel van de behandeling werkt afzonderlijk op de vochthuishouding of vethuishouding. Tijdens deze behandeling wordt collageen ingebracht. Ultrageluid versterkt de werking van collagenen en zorgt er voor dat het collageen dieper in de huid komt. Geschikt voor alle huiden die meer stevigheid en volume willen. Na deze behandeling ziet u uwzelf in de spiegel met gelifte, frisse en vollere huid.Prijs € 85,00


!QMS NEO TISSUEDERMIE KORT- fase 1 Hydraterende behandeling voor vochtarme jongere huiden. De huid krijgt vooraf een peeling met het fruitzuur, daarna wordt collageen aangebracht met daarover het algenmasker voor een intensieve hydratatie. Het collageen gaat zich 300 keer binden met het vocht in de huid waardoor de huid een betere hydratatie krijgt en er voller gaat uitzien.Prijs € 65,00!QMS CELLULAR MARINE

- alle fases: Zeer uitgebreide, feestelijke behandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van 2 peelingen, 3 maskers en ultrageluid. De behandeling werkt op de structuur van de huid, hydratatie, pigmentvlekken en fijne lijntjes. Tijdens de behandeling wordt gebruik gemaakt van de nieuwe gepatenteerde crème Cellular Marine op basis van kostbare zeevenkel stamcellen. Deze behandeling geschikt bij uitstek voor speciale gelegenheden, maar werkt zeker nog langere tijd door. Ideaal in combinatie met thuisgebruik van Cellulair Marine Creme! Prijs € 149,00!QMS VERSTEVIGEND

- fase 1 Compacte behandeling voor versteviging van de huid. Er wordt gebruik gemaakt van een fruitzuurpeeling om het "steuncollageen" Co-Lectine-3 diep de huid te kunnen insluizen met ultrageluid. Daarna krijgt u huidverstevigende massage. Het beste resultaat krijgt u als u thuis de Co-lectine 3 gebruikt en in kuurverband werkt. Prijs € 69,00

!QMS MED THERAPIESET NEXTT

Dit Anit-Aging Cosmeticum Care System Laat 3 perfect op elkaar afgestemde producten, speciaal voor de zeer gevoelige, dunne en probleemhuid (onreindheden, irritaties), vermindert de tekenen van de veroudering van de huid.

Intake-Kennismakingsbehandeling

  • intakegesprek met de huidprofessional
  • grondige huidanalyse, met verschillende metingen met 3D-experience Scan. U ziet wat u nooit ziet.
  • proefbehandeling, u ziet en voelt het verschil
  • op maat huidadvies

 

van 75,- euro nu voor 49,- euro!

 

  1. Tijdens uw intakegesprek en huidanalyse wordt uw vocht- en vetgehalte gemeten.
  2. Uw huidspecialist kijkt naar uw huidconditie, porienstructuur, pigmentvorming, collageen- en elastineproductie, stofwisseling.
  3. Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met de hoogwaardige producten die op de levende huidlaag werken en de celniveau daadwerkelijk bereiken. U ervaart dan zelf wat u kunt verwachten van onze behandelmetodes.
  4. Na het intake, huidanalyse en de proefbehandeling met de hoogwaardige producten volgt een totale en integrale huidadvies op maat. Dit advies betrekt alle aspecten die van belang kunnen zijn voor uw huid. Te denken aan de eetgewoontes, voedingsintoleranties, levensstijl, zongedrag en de gezondheidsgeschiedenis.Uw huidspecialist geeft aan wat wij voor u kunnen betekenen, wat wij samen kunnen bereiken en wat daarvoor nodig is, om uw huid beter, gezonder en vitaler te kunnen maken!
  5. Mocht u na de kennismakingsbehandeling besluiten met de kuurbehandelingen en de startpakket met de thuisproducten te beginnen, dan krijgt u het bedrag van de intakebehandeling terug!