Gevoelige huid

Hoe ontstaat overgevoeligheid?

De oorzaken zijn verschillend van aard. Overgevoeligheid kan ontstaan door een genetische aanleg, het gebruik van medicijnen of huidverstoppende comedogene cosmetica, hormoonveranderingen in het lichaam, een verminderde weerstand, organen die minder goed functioneren, teveel aan zonblootstelling of een ongezond eetpatroon.

Vaak ontstaat overgevoeligheid op het gelaat, terwijl de mogelijke boosdoeners de chemische stoffen, voeding, schoonmaakproducten of shampoo’s kunnen zijn. 

 

Wat kunnen we voor je gevoelige huid betekenen? 

Als eerste zullen wij het probleem systematiseren. Dat doen wij met de huid- en gezondheidscheck.

Onze aanpak is holistisch: Van binnen- en buitenuit. Vaak helpen de huidbehandelingen veel sneller en beter in combinatie met het vermijden van bepaalde producten, ondersteund door orthomolecilaire middelen voor bepaalde organen, huid of detoxificatie.FACIAL - IMAGE ORMEDIC FACIAL - organische boost met antioxidanten en hyaluronic enhancers.
geschikt voor verouderde, droge, vochtarme, vermoeide huiden, huiden uit balans en tijdens de overgang. Veilig voor kwetsbare huiden. 

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om de huid weer in balans te brengen. Tijdens deze behandeling worden plantaardige ingredienten gebruikt met een hoog gehalte aan antioxidanten en essentiele olien. 

Prijs € 75,00
__________________________________________________________________________________

LEVEL 1 - IMAGE SKINCARE THE MAX PEEL - 30% Vitamine C / Enzyme Solution
geschikt voor alle huidtypes
Uitgebreide en luxe behandeling met een vitamine C peeling. Deze peeling is op basis van aloë vera en een 30% vitamine C blend (vitamine C, fruitenzymen mix en hyaluronzuur). De kleur van de huid en structuur zullen zichtbaar mooier en gladder worden. De behandeling wordt afgesloten met de exclusieve "IMAGE SKINCARE MAX CREAM" op basis van 2 soorten stamcellen die de huid gaat beschermen tegen oxidatieve stress en vrije radicalen.
Prijs € 75,00 
__________________________________________________________________________________
LEVEL 1 - IMAGE SIGNATURE 4 LAYER FACELIFT - 30% vitamine C / Enzyme Solution
geschikt voor alle huidtypes, rosacea, vochtarme huid, rokershuid, vermoeide huid, vette huid, acne huid
Deze revolutionaire peel-behandeling is de meest populaire en een zeer speciale behandeling van Image Skincare. Na 1 behandeling ziet u al een verandering. De hoge dosis vitamine C dringt de huid binnen om deze te verstevigen. Door het pharmaceutische glycolzuur wordt de huid geëxfolieerd en zachter gemaakt. Een hoge dosis actieve medische enzymen zal de celvernieuwing versnellen. Een cocktail van pharmaceutische ingrediënten zal de huid direct binnendringen. 
Prijs €75,00 
_______________________________________________________________________________________
LEVEL 1 - IMAGE ORGANIC PASSION PEPTIDE PEEL -

15% Papaya / Peptide peel 
geschikt voor huiden die uit balans zijn, gevoelige huid, postmenopausale huid, kwetsbare huid na de zware medicijnenkuur.

De Organic Fruit Enzyme Peel geeft passie terug aan uw huid. Een milde behandeling op basis van organische ingrediënten met medische resultaten. De enige organische, klinische behandeling die uw huid een boost geeft met natuurlijke voedingsstoffen zonder zuren.

De Passion Peel bevat natuurlijke fruitenzymen en pulp van passievruchten (papaya, ananas en pompoen) die de dode huidcellen verwijderen en schade aan de huid herstellen zonder chemische zuren.

Deze behandeling is een must voor iedereen die van organisch houdt maar toch resultaat wil. Ook geschikt voor jongere huiden. 

Prijs € 75,00 
_______________________________________________________________________________________

VitalC_1000x1000z.jpg

V I T A L   C

Een productlijn voor de dagelijkse verzorging van de gevoelige  en droge huid. Het kalmeert huidirritatie en voedt de vermoeide, drooguitziende huid. Het hoge gehalte aan antioxidanten zorgt voor een ultieme bescherming en voeding.

E-mail: ervaring van de klant 27 jr., Image Ormedic Facial:

- I lllove my treatment!

Lieve Tanya, wil je nog laten weten dat mijn huid zo mooi is! Het heeft mij heel goed gedaan. Mijn huid is zo zacht en rustig, en de roodheid is echt minder geworden! Dankjewel voor je precisie!

Lieve groet, Roos G.

Intake-Kennismakingsbehandeling

  • intakegesprek met de huidprofessional
  • grondige huidanalyse, met verschillende metingen met 3D-experience Scan. U ziet wat u nooit ziet.
  • proefbehandeling, u ziet en voelt het verschil
  • op maat huidadvies

 

van 75,- euro nu voor 49,- euro!

 

  1. Tijdens uw intakegesprek en huidanalyse wordt uw vocht- en vetgehalte gemeten.
  2. Uw huidspecialist kijkt naar uw huidconditie, porienstructuur, pigmentvorming, collageen- en elastineproductie, stofwisseling.
  3. Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met de hoogwaardige producten die op de levende huidlaag werken en de celniveau daadwerkelijk bereiken. U ervaart dan zelf wat u kunt verwachten van onze behandelmetodes.
  4. Na het intake, huidanalyse en de proefbehandeling met de hoogwaardige producten volgt een totale en integrale huidadvies op maat. Dit advies betrekt alle aspecten die van belang kunnen zijn voor uw huid. Te denken aan de eetgewoontes, voedingsintoleranties, levensstijl, zongedrag en de gezondheidsgeschiedenis.Uw huidspecialist geeft aan wat wij voor u kunnen betekenen, wat wij samen kunnen bereiken en wat daarvoor nodig is, om uw huid beter, gezonder en vitaler te kunnen maken!
  5. Mocht u na de kennismakingsbehandeling besluiten met de kuurbehandelingen en de startpakket met de thuisproducten te beginnen, dan krijgt u het bedrag van de intakebehandeling terug!