Rokershuid

De rokershuid heeft het erg moeilijk. Die wordt van binnenuit beschadigd door vrije radicalen en het aangetaste hart-vaatsysteem van de roker zelf zien we ook op de huid terug in de vorm van kwetsbare, zichtbare rode bloedvaatjes.

Een rokershuid ziet er veelal grauw uit, met onzuiverheden en herstelt zich moeizaam.
Daarom wordt roken bij de cosmetisch ingrepen minstens 4-6 weken van tevoren streng afgeraden. 

De rokershuid is vaak dun, strak en droog en kenmerkt zich door vroegtijdige "all-over" rimpels.



FACIAL - IMAGE SIGNATURE FACIAL - met alle 5 enhancers
geschikt voor verouderde, droge, vochtarme, vermoeide huiden

Tijdens deze behandeling wordt gebruik gemaakt van een Retinol enhancer. De huid wordt gevoel door een cocktail van vitamine A, C en E en verzacht door kamille, komkommer en aloe vera. Daarnaast ondergaat de huid een mega hydratatie van puur hyaluronzuur. 

Prijs € 75,00
__________________________________________________________________________________

LEVEL 1 - IMAGE SIGNATURE 4 LAYER FACELIFT - 30% vitamine C / Enzyme Solution
geschikt voor  rosacea, vochtarme huid, rokershuid, vermoeide huid
Deze revolutionaire peel-behandeling is de meest populaire en een zeer speciale behandeling van Image Skincare. Na 1 behandeling ziet u al een verandering. De hoge dosis vitamine C dringt de huid binnen om deze te verstevigen. Door het pharmaceutische glycolzuur wordt de huid geëxfolieerd en zachter gemaakt. Een hoge dosis actieve medische enzymen zal de celvernieuwing versnellen. Een cocktail van pharmaceutische ingrediënten zal de huid direct binnendringen. 
Prijs €75,00 
_______________________________________________________________________________________

Speciale kuurprogramma's voor sterk verouderde huid :

WRINKLE LIFT LEVEL I -40% Glycolzuur.

Zeer milde en effectieve peeling voor alle fases van verouderde huid en huid met pigmentstoornissen.

Prijs € 80,00
WRINKLE LIFT LEVEL II -40%-70% Glycol-Retinol.

Voor matig tot ernstig verouderde huid en matige pigmentstoornissen, kan uitgevoerd worden alleen als vervolg van level l.

Prijs € 80,00

Oogpeeling:

2 LAYER EYE-LIFT Deze 2-lagen revolutionaie oogpeeling combineert anti-ageing eigenschappen van retinol om te verstevigen, te liften en te verlichten. Kan los uitgevoerd worden of geintegreerd in een complete behandeling.

Prijs € 45,00

VitalC_1000x1000z.jpg

V I T A L   C

Een productlijn voor de dagelijkse verzorging van de gevoelige  en droge huid. Het kalmeert huidirritatie en voedt de vermoeide, drooguitziende huid. Het hoge gehalte aan antioxidanten zorgt voor een ultieme bescherming en voeding. Als het beste geschikt om de stress van de rokershuid aan te pakken en de huid te helpen te herstellen.

Intake-Kennismakingsbehandeling

  • intakegesprek met de huidprofessional
  • grondige huidanalyse, met verschillende metingen met 3D-experience Scan. U ziet wat u nooit ziet.
  • proefbehandeling, u ziet en voelt het verschil
  • op maat huidadvies

 

van 75,- euro nu voor 49,- euro!

 

  1. Tijdens uw intakegesprek en huidanalyse wordt uw vocht- en vetgehalte gemeten.
  2. Uw huidspecialist kijkt naar uw huidconditie, porienstructuur, pigmentvorming, collageen- en elastineproductie, stofwisseling.
  3. Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met de hoogwaardige producten die op de levende huidlaag werken en de celniveau daadwerkelijk bereiken. U ervaart dan zelf wat u kunt verwachten van onze behandelmetodes.
  4. Na het intake, huidanalyse en de proefbehandeling met de hoogwaardige producten volgt een totale en integrale huidadvies op maat. Dit advies betrekt alle aspecten die van belang kunnen zijn voor uw huid. Te denken aan de eetgewoontes, voedingsintoleranties, levensstijl, zongedrag en de gezondheidsgeschiedenis.Uw huidspecialist geeft aan wat wij voor u kunnen betekenen, wat wij samen kunnen bereiken en wat daarvoor nodig is, om uw huid beter, gezonder en vitaler te kunnen maken!
  5. Mocht u na de kennismakingsbehandeling besluiten met de kuurbehandelingen en de startpakket met de thuisproducten te beginnen, dan krijgt u het bedrag van de intakebehandeling terug!