Zonbeschadiging

Zonbeschadiging ontstaat meestal door onveilig zonnen en een te lange blootstelling aan de zon. Er ontstaat als het ware een brandwond. De huid herstelt dit op dezelfde manier als een wond waardoor er littekenweefsel ontstaat. Je krijg dan een verkleving van het weefsel met een opstapeling aan pigmentcellen als gevolg waardoor er hyperpigmentatie ontstaat. Zonbeschadiging is een vorm van vroegtijdige huidveroudering en veroorzaakt DNA beschadiging in de huid. Deze beschadigingen kunnen genezen worden met een gerichte aanpak van het peelings-programma of de !QMS MedSet Collageen Replacement Therapy. 

Speciale kuurprogramma's voor sterk verouderde huid :

Hydra-Fill                                           € 89,00

Een niet-invasieve rimpelvuller. Vochtinbreng in de diepere weefsels, die het volume van statisch en dynamisch water in de opperhuid en de dermale laag herstelt en overgevoeligheid van de gezichts- en halshuid voor externe factoren vermindert.

 

  • Herstelt de VOCHTHUISHOUDING, de VEERKRACHT en de beschermende functies van de huid.

  • VLAKT KLEINE RIMPELS UIT.

  • VERZACHT en VERMINDERT OVERGEVOELIGHEID.

  • HEELT, KALMEERT en VERMINDERT de zichtbaarheid van bloedvaten.

  • Maakt teint en textuur van de huid STRALEND en EGAAL.

  • REPAREERT huid die beschadigd is door de zon.

Zonbeschadiging kunnen goed helen met de gerichte aanpak van de Image Vital C lijn of de HydraFill Meder Beauty Science programma

Ik ben hartstikke blij dat ik hier bij Radiant Life Care Image pigmentpeelingen heb laten doen. Vroeger heb ik van alles geprobeerd,ook duurdere merken, maar niet echt resultaat gezien..

Het was mijn eerste keer dat ik medische peelingen heb gehad. Dat heeft mijn huid goed gedaan! Ik zie duidelijk dat mijn huid egaler is geworden, de grote pigmentvlek op de voorhoofd en de bovenlip zijn veel lichter geworden, en de vlekjes op de wangen zijn zo goed als verdwenen.  De producten van Image voelen ook fijn aan.

bedankt!

Mw. Anita K., 37 jr. (peelingsprogramma tegen de pigmentstoornissen en DNA zonbeschadiging)