Zwangerschapsmasker (melasma)

Hyperpigmentatie

Hyperpigmentatie wordt veroorzaakt door een overmatige productie van melanine. Melanine beschermt de huid DNA tegen schadelijke UV-stralen daar waar de huid kwetsbaar is.

Door een overmatige productie van melanine vanwege teveel aan de zon, hormonale schommelingen, ontstekingsprocessen en beschadigingen, en ook door de littekens krijgt de huid pigmentvlekken.

Pigmentvlekken vereisen zeer specifieke huidverbeterende producten, veel geduld en discipline om eindelijk goede resultaat te bereiken. 

 

Melasma

Melasma, ook wel zwangerschap masker genoemd, is een hormonaalgerelateerde pigmentverstoring, waarbij in de huid grote donkere pigmentvlekken ontstaan.

Melasma komt voornamelijk voor op het voorhoofd, wangen, slapen, rond de ogen en bovenlip. Dit word erger onder blootstelling van UV-straling of kunstmatige straling (zonnenbank). Het komt voornamelijk voor bij vrouwen in de vruchtbare leeftijd en is genetisch bepaald.

 

Melasma wordt gevormd in de diepere huidlaag die enkel is te bereiken en te beinvloeden met de gespecialiseerde medische behandelingen en producten, zoals bijvoorbeeld als Cosmelan, Lightening Peel II of TCA peeling.

 

 Image Peelingen voor de ernstige pigmentstoornissen

3-layer lift level III - Voor de radicale aanpak en de echte Peel-effect. Inclusief oogpeeling. Prijs € 125,00

TCA Orange Peel - een diepe peeling voor radicale aanpak van huidveroudering, acne littekens en ernstige pigmentproblemen. Prijs € 420,00

Cosmelan

Cosmelan is een behandeling van de ernstige pigmentstoornissen als melasma of zwangerschapmasker.
Het is een behandeling, waarbij je snel resultaten kunt zien, die echter verder strikt onderhouden moet worden.

Het is een masker dat je in één laag op de huid aanbrengt en dat snel resultaat geeft. Binnen een maand nemen de melasma, pigmentvlekken en beschadigingen door de zon aanzienlijk af.

De Cosmelan behandeling is inmiddels ruim 20 jaar een erkende behandeling toegepast door huidspecialisten en artsen. De behandeling bestaat over het algemeen uit meerdere professionele behandelingen die in de praktijk of salon worden uitgevoerd. Vervolgens zal een belangrijk deel van de behandeling thuis worden voortgezet door het dagelijks gebruik van de Cosmelan2-creme. Het aantal behandelingen en de producten die in de thuisbehandeling worden opgenomen worden samengesteld door de huidspecialist en is afhankelijk van de gradatie van hyperpigmentatie.


AGELESS_1000x1000z.jpg

Een effectieve productlijn voor het tegengaan en het behandelen van ouderdomtekens. De AGELESS-producten stimuleren de huidverjonging en zorgen voor een frisse jeugdige huid. De fijne lijnen en rimpels worden door het gebruik van deze producten minder.

 

Ervaring van de klant (Cosmelan traject):

 

Ik ben zelf schoonheidsspecialiste en had ook geregeld behandelingen ondergaan voor mijn pigmentprobleem. Ik heb ook heftige peelingen ergens anders gedaan, maar mijn zwangerschapsmasker werd telkens elke zomer weer zichtbaar.

Nu heb ik bij Tanya en Fatima  zeer bijzondere Cosmelan sessies gedaan en nu heb ik de resultaat die ik nooit heb gehad. In een woord: Fantastisch! Ik ben al halfjaar lang blij met mijn huid, en gebruik mijn "melanogel" en cosmelan-2 braaf elke dag, ter preventie. Het gaat goed! Dames superbedankt! 

 

Eliza B., 34 jr.

Intake-Kennismakingsbehandeling

  • intakegesprek met de huidprofessional
  • grondige huidanalyse, met verschillende metingen met 3D-experience Scan. U ziet wat u nooit ziet.
  • proefbehandeling, u ziet en voelt het verschil
  • op maat huidadvies

 

van 75,- euro nu voor 49,- euro!

 

  1. Tijdens uw intakegesprek en huidanalyse wordt uw vocht- en vetgehalte gemeten.
  2. Uw huidspecialist kijkt naar uw huidconditie, porienstructuur, pigmentvorming, collageen- en elastineproductie, stofwisseling.
  3. Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met de hoogwaardige producten die op de levende huidlaag werken en de celniveau daadwerkelijk bereiken. U ervaart dan zelf wat u kunt verwachten van onze behandelmetodes.
  4. Na het intake, huidanalyse en de proefbehandeling met de hoogwaardige producten volgt een totale en integrale huidadvies op maat. Dit advies betrekt alle aspecten die van belang kunnen zijn voor uw huid. Te denken aan de eetgewoontes, voedingsintoleranties, levensstijl, zongedrag en de gezondheidsgeschiedenis.Uw huidspecialist geeft aan wat wij voor u kunnen betekenen, wat wij samen kunnen bereiken en wat daarvoor nodig is, om uw huid beter, gezonder en vitaler te kunnen maken!
  5. Mocht u na de kennismakingsbehandeling besluiten met de kuurbehandelingen en de startpakket met de thuisproducten te beginnen, dan krijgt u het bedrag van de intakebehandeling terug!