Ontspanning: massages

Authentieke Wereldmassages

 

Swedish Relax Massage, 30 min/60 min € 35,00/65,00

Deep Tissue Stress Release met Aromatherapie. Onze signature behandeling.

Vraag naar Natalie Barcelona, Spa-therapeut  


Indian La Stone Therapy, 60 min € 69,00
Indian La Stone Therapyis een ontspannende en heilzame massage waarbij warme basaltstenen worden gebruikt, in combinatie met zorgvuldig uitgekozen etherische oliën.
Al honderden jaren lang worden basaltstenen gebruikt voor massage, vroeger was het door de chinezen, tibetanen maar in het bijzonder door de Amerikaanse indianen en hawaianen toegepast. 
De warmte van de stenen kan tot 4 centimeter in het spierweefsel dringen. Met het positioneren op specifieke punten van het lichaam hebben zij een ontgiftende en ontspannende werking op spieren en zenuwen. Door de helende warmtewerking van lavastenen bereikt je Lichaam en Geest diepe rust.

Dead Man Wake-Up Call, 50 min € 65,00

Japanse Walking-On-Your-Back Massage. Dit is echte Red Bull behandeling voor harde werkers! Het was oorspronkelijk gebruikt bij de japaanse monniken; beoefenaars van de spirituele vechtsporten. Deze authentieke massage doet alle vermoeidheid wegsmelten. Het lost diepliggende spierspanningen op. Het brengt zuurstof naar de diepste laag van je spieren. 

Cuppingmassage, 60 min € 65,00
Massage met vacuumglazen en Dode Zee modder geeft bijzonder diepe en zachte ontspanning aan je lichaam en geest. Deze massage komt uit bedouinentraditie, in de steenwoestijn Wadi Rum aan de grens van Israel, Egypte en Jordanie. Na deze massage zul je niet in staat zijn om te haasten, zelfs als je het heel graag zou willen...Je komt in de oosterse levensritme terecht.

Tibetan Honey Massage, 60 min. € 69,00
Diepe reiniging met wilde honing en Himalaya zout. Scrub, voedende en intensieve bindweefselmassage ineen. Door de zeer speciale massagetechniek met de honing voert het afvalstoffen af  en geeft een boost voor vermoeide lichaam. Een geweldige oppepper na de stressperiode.


Europeese Lymfedrainage, 60 min. € 65,00
Ontspannende, zeer fijne behandeling bij migraine, vochtophopingen, opstipatie en zwangerschap. Onze lymfesysteem heeft geen pomp, daarom deze lymfedrainage helpt jou om sneller en beter afvalstoffen uit je lichaam te verwijderen. Dit is preventieve behandeling, die voor iedereen kan worden aangeraden.


Hot Chocolate Massage&Pakking 75 min. € 70,00

Harmoniserende behandeling op basis van Cacaobonenoliemassage en rauwe chokolade pakking. Dankzij bijzondere werking van theobromine (stof die geluksgevoel in hersenen stimuleert) chokolade wekt levensvreugde en positieve energie op. Het werkt helend voor gestressde zenuwstelsel en ontspant het denken. Deze massage is oppeppend en voedend voor uw huid, lichaam en geest. Inclusief chokolademasker voor uw rug, decolete en het gelaat voor chokoladezachte huid!Wij werken met enkel biologische en natuurzuivere olien.

Daarnaast wordt u behandeld met het meest authentieke en exclusieve aromatherapie, om uw behandeling op maat af te stemmen met uw behoetes en voorkeuren.

Combi-Idee:

Na de drukke week voor de ultieme ontspanning en stralend resultaat:

 

Spa Fusion Manager Executive, 90 min.

Swedisch Relax massage 30 min. met de Facial 60 min. naar keuze (Dermalogica of Image Skin Care),

voor € 90,-