Praktijk voor natuurgeneeskunde

Praktijk voor Natuurgeneeskunde, complementaire en preventieve behandelingen.

Wat is Natuurgeneeskunde?

Een natuurgeneeskunde kenmerkt zich door een holistische benadering van ziekte en van de mens zelf. Ik werk vanuit lichaamsgerichte benadering van het totale systeem van de mens en zijn levensproces. Er wordt ook gebruikgemaakt van oefeningen, bewustzijnstechnieken en orthomoleculaire middelen als extra ondersteuning thuis.

 

Wie ben ik?

 

Tanya Rozenthal, energetisch-manueel natuurgeneeskundig therapeut, lichaamsgerichte coach, healer en Kundalini Yoga en Meditatie leraar.

 

Wat bied ik aan?

Als natuurgeneeskundige ben ik gespecialiseerd in het behandelen van de stressgerelateerde klachten en psychosomatische problemen. De klachten die voor behandeling in aanmerking komen zijn zeer divers. Te denken valt bijvoorbeeld aan spanningen, slechte slaap, pijnklachten, allergieën, emotionele klachten, stress, depressiviteit, PTSS (Posttraumatische Stress Syndroom) en Burn-out. De verschillende therapieën kunnen worden ingezet, afhankelijk van de aard van je klacht.

De behandeling van chronische klachten vraagt altijd langere begeleiding en meerdere consulten, doordat de mogelijk onderliggende oorzaken van de klachten naar voren komen en in overleg ook worden behandeld. Meestal zal een combinatie van verschillende therapieën het resultaat versnellen en verbeteren.

Therapievorm

In mijn werk gebruik ik integrale lichaamsgerichte therapievormen, die direct verschillende bewustzijnsniveau aanspreken. Ik werk met name met de kracht van het non-verbale. Dat maakt elke sessie weer anders en brengt je processen in beweging. Het zelfgenezend vermogen van het menselijk lichaam wordt zodanig ondersteund en versterkt dat dit leidt tot de meest natuurlijke vorm van herstel.

 

Werkvormen

  • Integrale Lichaamswerk
  • Voetreflextherapie
  • Orthomoleculaire therapie
  • Lichaamsgerichte Hypnotherapie
  • Body Drum Release
  • Sat Nam Rasayan Yogic Healing
  • Reading & Healingmassage.

 

 

Intake

Consult van 1,5 uur kost 85,- euro.

Vervolgafspraak duurt een uur en kost 75,- euro.

 

Heeft u vragen? U kunt uw vraag stellen op 06-18531446 of per e-mail.

Tanya Rozenthal