Body&Mind Treatments

Authentieke Wereldmassages

 

Swedish Relax Massage

Deep Tissue Stress Release met Aromatherapie. Onze signature behandeling.

Vraag naar Natalia, massagetherapeut/  

 

Cuppingmassage, 60 min 
Massage met vacuumglazen en Dode Zee modder geeft bijzonder diepe en zachte ontspanning aan je lichaam en geest. Deze massage komt uit bedouinentraditie, in de steenwoestijn Wadi Rum aan de grens van Israel, Egypte en Jordanie. Na deze massage zul je niet in staat zijn om te haasten, zelfs als je het heel graag zou willen...Je komt in de oosterse levensritme terecht.

Tibetan Honey Massage, 60 min. 
Diepe reiniging met wilde honing en Himalaya zout. Scrub, voedende en intensieve bindweefselmassage ineen. Door de zeer speciale massagetechniek met de honing voert het afvalstoffen af  en geeft een boost voor vermoeide lichaam. Een geweldige oppepper na de stressperiode.


Europeese Lymfedrainage, 60 min. 
Ontspannende, zeer fijne behandeling bij migraine, vochtophopingen, opstipatie en zwangerschap. Onze lymfesysteem heeft geen pomp, daarom deze lymfedrainage helpt jou om sneller en beter afvalstoffen uit je lichaam te verwijderen. Dit is preventieve behandeling, die voor iedereen kan worden aangeraden.


Lijf en Leven Coaching Mindful BodyWork met Tanya: Vragen. Keuzes. Beslissingen. Veranderingen. Leven vanuit het Hart. Energiehuishouding. Waar-sta-ik-in-het-leven? coaching sessie.