BodyMind Coaching & Lichaamswerk


Wat is BodyMind Coaching?

Een BodyMind kenmerkt zich door een holistische benadering van de hele mens, in al zijn compleetheid. Ik werk vanuit lichaamsgerichte benadering van het totale systeem van de mens en zijn levensproces. Onze lichaam is een direkte ingang tot de waarheid, wat wij echt voelen en wat we echt Zijn. Onze denkprocessen zijn ook een deel van het systeem, zoals onze brein is een deel van de zenuwstelsel en maakt ook een deel van de lijf. Ik werk met lichamelijke sensaties, bewustzijn en de waarneming, overtuigingen en de belemmerende patronen. Ik help je graag om te ontdekken, welke keuzes zijn de juiste voor jou, wat past en wat werkt voor jou beter. Wat is het verschil tussen de intuitie en de instinct, en wat te doen met de verwarrende tegenstrijd van gevoelens, gedachten en emoties. Kortom, je bent welkom om op reis te gaan met een open vraag: Hoe te leven? Waar leef ik naar toe? 

 

Wie ben ik?

Ik ben Tanya Rozenthal (1963), moeder en een grootmoeder, energetisch therapeut, integrale lichaamsgerichte coach, healer, Kundalini Yoga en meditatie leraar. Ik heb een achtergrond in reguliere vrouwenhulpverlening en in het hoger muziekonderwijs.

BodyMind coaching en lichaamsgerichte begeleiding is voor mij een boeiend vak die ik uitoefen sinds 2003. Mijn inspiratiebronnen liggen in meerdere mystieke Oosterse tradities, sjamanisme en lichaamsgerichte therapievormen die zijn terug te leiden naar transpersoonlijke psychologie van Carl Jung en lichaamsgerichte psychotherapie vanuit gedachtenhgoed van W.Reich.


De laatse jaren ben ik mijn kennis aan het verdiepen over traumageinformeerde lichaamswerk, vanuit nieuwe inzichten in de neurologie over de trauma en het lichaam. Ik zie hoe onze menselijke compleetheit, manifestatiekracht en leiderschap direkt en onlosmakelijk zijn verbonden met onze authenticiteit, capaciteiten om durfen te genieten, herstel van gezonde grenzen, geintegreerde sexualiteit en de empowerment. Ik volg continu boeiende professionele trainingen en ben er niet te beroerd om voor dat ene speciale module naar Engeland of zelfs naar Californie af te reizen.  

 

Wat bied ik aan?

Als integrale lichaamsgerichte coach en therapeut ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van het herstelproces na de burn-out, levenscrisis, PTSD klachten, het leven na de ingrijpende gebeurtenissen (trauma's) en lastige familiepatronen die je in de weg staan om volledig jezelf te zijn. Je bent van harte welkom om de relatie met jezelf te onderzoeken, met al je mensenlijke vragen, belemmeringen, ideen en verlangens. 

De verschillende modaliteiten kunnen worden ingezet, afhankelijk van de aard van je vraag of je proces. 

De begeleiding vraagt altijd langere tijd en meerdere consulten, doordat de mogelijk onderliggende oorzaken van je vragen naar voren komen en worden gevoeld, verwerkt en geintegreerd. Meestal zal een combinatie van verschillende werkvormen het resultaat versnellen en verbeteren. 

Werkvormen

In mijn werk gebruik ik integrale lichaamsgerichte therapievormen, die direct verschillende bewustzijnsniveau aanspreken. Ik werk met name met de kracht van het non-verbale. Dat maakt elke sessie weer anders en brengt je processen in beweging. Het zelfgenezend vermogen van het menselijk lichaam wordt zodanig ondersteund en versterkt dat dit leidt tot de meest natuurlijke vorm van herstel.

 

 

Werkvormen

  • Integrale Lichaamsgerichte Coaching

  • Orthomoleculaire therapie & natuurgeneeskunde

  • Lichaamsgerichte Hypnotherapie

  •  Ademwerk & traumarelease

  • Voice Dialogue

  • Systemisch werk 

  • Consent werk (grenzen, balans in relaties)

 

 

Tarieven

Intakeconsult van 1,5 uur kost 110,- euro.

Vervolgafspraak duurt 75 minuten en kost 95,- euro.

 

Heeft u vragen? U kunt uw vraag stellen op 06-18531446 of per e-mail info(at)radiantlifecare.nl

Warme groet,

Tanya Rozenthal