Nieuw: CarboxyTherapie CO2

Geef uw huid meer energie met Carboxy Therapie!

Wat is Carboxy Therapie?

Carboxy Therapie is een energie gevende gezondheidstherapie waarbij via de huid koolstofdioxide gas (CO2) wordt toegediend. Deze therapievorm vindt zijn oorsprong in de koninklijke kuuroorden van Frankrijk waar patiënten die leidden aan een slechte doorbloeding zich baadden in koolstofdioxide rijke wateren om hun wondgenezing te bespoedigen.

Wanneer Carboxy therapie?

Op het moment dat er schade is, is er een grotere behoefte aan energie om de cellen hun herstel werkzaamheden uit te kunnen laten voeren. Geen zuurstof betekent geen energie voor de cel, dus minder herstel en zeker geen extra productie met als gevolg vermindering van het functioneren.
Met het Carboxy masker geef je de huidcellen zoveel mogelijk energie, zodat ze weer naar behoren kunnen functioneren. Een echte anti-aging behandeling dus…

We zetten Carboxy Therapie dus in om onze cellen van genoeg energie te kunnen voorzien zodat ze meer productie kunnen leveren, of liever gezegd: om ze naar behoren te kunnen laten functioneren. De resultaten die men gaat zien na het toepassen van Carboxy Therapy laten dus puur zien wat het lichaam (lees ook: de huid) had kunnen maken bij voldoende aanwezigheid van energie.

Voor wie?

Indien er aan uw huid enige vorm van schade is te bespeuren, zoals ;
Acné (het verhoogde zuurstofgehalte is dodelijk voor de bacterie welke de acne veroorzaakt)
Futloze huid
Beginnende couperose
Verminderde elasticiteit
Slechte doorbloeding
Rimpels en lijntjes
Donkere kringen onder de ogen
Pigmentvlekken

En altijd zichtbaar verstevigend, liftend effect!

Nieuwsgierig naar Carboxy Therapie?

Introductieaanbod:

in Mei-Juni 2016 deze behandeling wordt uitgevoerd met de extra behandeling voor uw oogcontouren, voor dezelfde prijs: 85,- euro.