Cellulite

Cellulite, ook wel bekend als sinaasappelhuid, is wel een typische vrouwenkwaal. Maar liefst negen op de tien vrouwen krijgt er vroeg of laat mee te maken.

 

Bobbels en hobbels

Cellulite is een verkleving en zwelling van de onderhuidse bindweefselstructuur, de structuur die onder de huid zit. Veel vrouwen die te maken krijgen met cellulite storten zich in een intensief bewegingsprogramma en besluiten resoluut te gaan lijnen. 

Deze maatregelen, maar wel op een verantwoorde wijze toegepast, kunnen een bijdrage leveren aan het tegengaan van deze ontsierende bobbels en hobbels. Ze kunnen de oorzaak echter niet helemaal bestrijden. 


Verschil cellulite en cellulitis

Cellulite wordt vaak verward met cellulitis. Wanneer in de medische wereld een term eindigt op 'itis' dan betekent dit dat het om een ontsteking gaat. Bij cellulitis is dit de ontsteking van de cel. Bij cellulite is er geen sprake van een ontsteking.

Zoals gezegd, gaat het bij cellulite om een verkleving en zwelling van de onderhuidse bindweefselstructuur. Deze verkleving en zwelling heeft verschillende oorzaken. Aan sommige van deze oorzaken kun je iets doen, aan andere helaas niet. Dat kunnen we tijdens de intake gesprek duidelijk onderscheiden. Vaak zien we de combinatie van vocht- en vetophopingen in verschillende proporties. Hoe harder is de vetweefsel, hoe lastiger laat het zich behandelen.

Speciale behandeling

Houd er rekening mee dat cellulite niet van de ene op de andere dag ontstaat. Het bestrijden ervan gaat dan ook niet over één nacht ijs. Een lichte vorm van cellulite is wel te behandelen. Het weefsel is dan nog stevig en de cellulite wordt alleen zichtbaar als je in de huid knijpt. 
Wanneer de stofwisseling van de huid echt verstoord is, dan vraagt cellulite een speciale behandeling plus ondersteuning vanbinnenuit.

Daarbij moet je ook altijd werken aan gezonde eet- en leefgewoonten. En zoals zo vaak geldt ook hier: geduld is een schone zaak, net als volharding.

 TurboSlim Contour


De oplossing

Deze behandeling op basis van zeer effectieve natuurlijke ingredienten richt zich op de 3 elementen van cellulitis: 

  • het collageen

  • verminderen van vet (ophopingen)

  • verbetering van de bloedcirculatie

TurboSlim Contour verhoogt de bloedsomloop door de warme component in zeer geconcentreerde creme. Deze crème en gels breken de vetten af en verzachten de huid. 

De toepassing van dit product helpt ontstekingen te verminderen, vocht af te voeren en doorbloeding te verhogen. Deze factor is zeer belangrijk omdat cellulitis zich meestal ophoopt in gebieden waar de doorbloeding slecht is!

TurboSlim Contour geeft de huid een gladder structuur en verhoogt de circulatie bij de perifere gebieden. De cellulitis zal binnen 1-2 weken verminderen door de krachtige werkende stoffen.

 

Wij zijn zeer enthousiast over deze effectieve behandeling.

Ondanks het feit dat het op sterk geconcentreerde natuurlijke ingredienten is gebaseerd, het geeft de mogelijkheid om binnen drie weken 6 behandelingen uit te voeren, zonder dat uw lichaam overbelast wordt met het afvoeren van de afvalstoffen.

U krijgt gewenste resultaat, de huid wordt glad en mooi, en de lichaamsomtrek wordt aanzienlijk strakker. Uw buik, billen, bovenbenen en flanken zien er beter uit. 

Na de eerste behandeling ziet u al het verschil.

 

Onze uitnodiging voor de proefbehandeling: eerste sessie 98,- eu ipv 120,- eu. 

Wij adviseren u een kuur van gemiddeld 6 sessies te nemen. 

De prijs van de kuur van 6 sessies is zeer aantrekkelijk, 669,- eu. 

 

NB. Deze behandeling is zeer geschikt voor iedereen met plaatselijke vocht- en vetophopingen t/m BMI 30.