Couperose

Couperose is een huidconditie waarbij kleine bloedvaatjes onder de huid van de wangen, neus en voorhoofd uitzetten en zichtbaar rood worden.

De oorzaken hiervan zijn uiteenlopend. Er kan sprake zijn van vroegtijdige huidveroudering, hormonale schommelingen (menopause) of een verkeerde levensstijl (roken is de belangrijkste oorzaak!).

Het komt voor bij een dunne gevoelige huid die al een vetarme conditie heeft. De bloedvaatjes zijn zichtbaar als rode strepen in het gezicht. Soms wordt de huid helemaal rood. Couperose komt vaak voor bij vrouwen van middelbare leeftijd. Het eten van sterk gekruid voedsel kan de roodheid versterken net zoals alcohol of een hete sauna omdat het de doorbloeding stimuleert en het de bloedvaten wijder maakt.

Behandelingen

De behandeling van couperose vereist huid verbeterende programma's met hoog gedoseerde ingrediënten (Vitamine A Retinol 20%, Vitamine C 15 %, stamcellen, fruitzuren) en producten die direct het aanmaak van collageen  in de diepere huidlaag aanspreken:

REDAPAX (NIEUW!) 

Rosacea en de extreem gevoelige huid hebben het moeilijk. RedApax is ontworpen voor de zeer gevoelige, beschadigde huid, rosacea en aanhoudend erytheem. De huid na de behandeling ziet er verbluffend gezond en ontspannen uit. 

Het nieuwe RedApax programma wordt ook aanbevolen voor de reconstructie en regeneratie van de huid, na behandelingen met chemische peelings, laser, dermabrasie, mesotherapie met micronaalden en andere behandelingen waarbij er sprake is van huidbeschadiging.

 75 € - 85 €

HYDRA-FILL PROGRAMMA HF

Niet-invasieve rimpelvuller; effectief bij de kleinere rimpels, volumeverlies, vermoeide huid. Hydrateert tot de diepere huidlagen. Dit is een werkelijke "Fotoshop" behandeling, maar dan in het echt. Ideaal na de zon, extreme stress of als mini-getaway. 

 75 € - 90 €

vitalong.jpg