Droge huid

Een droge huid ontstaat wanneer de huidbarrière is verstoord of door de afbraak van collageen. De huidbarriérre kan verstoord worden door verkeerde of te agressieve reinigingsproducten, die de huid ontvetten en zo de PH-waarde van de huid verstoren. Daardoor wordt de huid gevoeliger voor invloeden van buitenaf, zoals schimmels, zon, vervuiling, enzovoort.

Een droge huid ontstaat door een gebrek aan vet in de huidlagen. Dit komt  vaak door het leeftijd-gerelateerd proces, dat samen gaat met de collageen afbraak.

Huiduitdroging kan vertraagd worden met het herstellen en beschermen van de huidbarrière, en met de huidverbeterende programma's voor de rijpere huid.

Behandelingen

Bij de vochtarme, droge huid:

FACIAL - IMAGE SIGNATURE FACIAL - met alle 5 enhancers
geschikt voor verouderde, droge, vochtarme, vermoeide huiden

Tijdens deze behandeling wordt gebruik gemaakt van een Retinol enhancer. De huid wordt gevoel door een cocktail van vitamine A, C en E en verzacht door kamille, komkommer en aloe vera. Daarnaast ondergaat de huid een mega hydratatie van puur hyaluronzuur. 

Prijs € 75,00
__________________________________________________________________________________
LEVEL 1 - IMAGE SIGNATURE 4 LAYER FACELIFT - 30% vitamine C / Enzyme Solution
geschikt voor alle huidtypes, rosacea, vochtarme huid, rokershuid, vermoeide huid, vette huid, acne huid
Deze revolutionaire peel-behandeling is de meest populaire en een zeer speciale behandeling van Image Skincare. Na 1 behandeling ziet u al een verandering. De hoge dosis vitamine C dringt de huid binnen om deze te verstevigen. Door het pharmaceutische glycolzuur wordt de huid geëxfolieerd en zachter gemaakt. Een hoge dosis actieve medische enzymen zal de celvernieuwing versnellen. Een cocktail van pharmaceutische ingrediënten zal de huid direct binnendringen. 
Prijs €75,00 
___________________________________________________________________

Oogpeeling:

2 LAYER EYE-LIFT Deze 2-lagen revolutionaie oogpeeling combineert anti-ageing eigenschappen van retinol om te verstevigen, te liften en te verlichten. Kan los uitgevoerd worden of geintegreerd in een complete behandeling.

Prijs € 45,00

Bij de vochtarme, droge, verslapte huid adviseren we Meder Beauty ScienceHydra-Fill en Myo-Fix programma's.