Eczeem

Eczeem is een erfelijke huidaandoening. De huidbarrière is zo ernstig verstoord, dat het immuunsysteem zich niet meer kan beschermen tegen invloeden van buiten af.

Dit komt ook doordat de huid  extreem droog is en de hydro-lipide beschermingslaag zich niet meer kan herstellen. Zo wordt de huid gevoeliger voor schimmels en bacteriën, waardoor er ontstekingen en wondjes ontstaan aan de oppervlakte van de huid.

Behandelingen

FACIAL - IMAGE ORMEDIC FACIAL 

organische boost met antioxidanten en hyaluronic enhancers.
geschikt voor verouderde, droge, vochtarme, vermoeide huiden, huiden uit balans en tijdens de overgang. Veilig voor kwetsbare huiden. 

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om de huid weer in balans te brengen. Tijdens deze behandeling worden plantaardige ingrediënten gebruikt met een hoog gehalte aan antioxidanten en essentiële oliën. 

Prijs € 75,00


LEVEL 1 - IMAGE ORGANIC PASSION PEPTIDE PEEL -

15% Papaya / Peptide peel 
geschikt voor huiden die uit balans zijn, gevoelige huid, postmenopausale huid, kwetsbare huid na de zware medicijnenkuur.

De Organic Fruit Enzyme Peel geeft passie terug aan uw huid. Een milde behandeling op basis van organische ingrediënten met medische resultaten. De enige organische, klinische behandeling die uw huid een boost geeft met natuurlijke voedingsstoffen zonder zuren.

De Passion Peel bevat natuurlijke fruitenzymen en pulp van passievruchten (papaya, ananas en pompoen) die de dode huidcellen verwijderen en schade aan de huid herstellen zonder chemische zuren.

Deze behandeling is een must voor iedereen die van organisch houdt maar toch resultaat wil. Ook geschikt voor jongere huiden. 

Prijs € 75,00