Gevoelige huid

Hoe ontstaat overgevoeligheid?

De oorzaken zijn verschillend van aard. Overgevoeligheid kan ontstaan door een genetische aanleg, het gebruik van medicijnen of huidverstoppende comedogene cosmetica, hormoonveranderingen in het lichaam, een verminderde weerstand, organen die minder goed functioneren, teveel aan zonblootstelling of een ongezond eetpatroon.

Vaak ontstaat overgevoeligheid op het gelaat, terwijl de mogelijke boosdoeners de chemische stoffen, voeding, schoonmaakproducten of shampoo’s kunnen zijn.  

Wat kunnen we voor je gevoelige huid betekenen? 

Als eerste zullen wij het probleem systematiseren. Dat doen wij met de huid- en gezondheidscheck.

Onze aanpak is holistisch: Van binnen- en buitenuit. Vaak helpen de huidbehandelingen veel sneller en beter in combinatie met het vermijden van bepaalde producten, ondersteund door orthomolecilaire middelen voor bepaalde organen, huid of detoxificatie.

Behandelingen

FACIAL - IMAGE ORMEDIC FACIAL - organische boost met antioxidanten en hyaluronic enhancers.
geschikt voor verouderde, droge, vochtarme, vermoeide huiden, huiden uit balans en tijdens de overgang. Veilig voor kwetsbare huiden. 

Deze behandeling is speciaal ontwikkeld om de huid weer in balans te brengen. Tijdens deze behandeling worden plantaardige ingredienten gebruikt met een hoog gehalte aan antioxidanten en essentiele olien. 

Prijs € 75,00
__________________________________________________________________________________

LEVEL 1 - IMAGE SKINCARE THE MAX PEEL - 30% Vitamine C / Enzyme Solution
geschikt voor alle huidtypes
Uitgebreide en luxe behandeling met een vitamine C peeling. Deze peeling is op basis van aloë vera en een 30% vitamine C blend (vitamine C, fruitenzymen mix en hyaluronzuur). De kleur van de huid en structuur zullen zichtbaar mooier en gladder worden. De behandeling wordt afgesloten met de exclusieve "IMAGE SKINCARE MAX CREAM" op basis van 2 soorten stamcellen die de huid gaat beschermen tegen oxidatieve stress en vrije radicalen.
Prijs € 75,00 
__________________________________________________________________________________
LEVEL 1 - IMAGE SIGNATURE 4 LAYER FACELIFT 30% vitamine C / Enzyme Solution
geschikt voor alle huidtypes, rosacea, vochtarme huid, rokershuid, vermoeide huid, vette huid, acne huid
Deze revolutionaire peel-behandeling is de meest populaire en een zeer speciale behandeling van Image Skincare. Na 1 behandeling ziet u al een verandering. De hoge dosis vitamine C dringt de huid binnen om deze te verstevigen. Door het pharmaceutische glycolzuur wordt de huid geëxfolieerd en zachter gemaakt. Een hoge dosis actieve medische enzymen zal de celvernieuwing versnellen. Een cocktail van pharmaceutische ingrediënten zal de huid direct binnendringen. 
Prijs €75,00 
_______________________________________________________________________________________
LEVEL 1 - IMAGE ORGANIC PASSION PEPTIDE PEEL - 15% Papaya / Peptide peel 
geschikt voor huiden die uit balans zijn, gevoelige huid, postmenopausale huid, kwetsbare huid na de zware medicijnenkuur.

De Organic Fruit Enzyme Peel geeft passie terug aan uw huid. Een milde behandeling op basis van organische ingrediënten met medische resultaten. De enige organische, klinische behandeling die uw huid een boost geeft met natuurlijke voedingsstoffen zonder zuren.

De Passion Peel bevat natuurlijke fruitenzymen en pulp van passievruchten (papaya, ananas en pompoen) die de dode huidcellen verwijderen en schade aan de huid herstellen zonder chemische zuren.

Deze behandeling is een must voor iedereen die van organisch houdt maar toch resultaat wil. Ook geschikt voor jongere huiden. 
Prijs € 75,00