Huidveroudering

Hoe ontstaat de Huidveroudering?

Huidveroudering wordt veroorzaakt door verschillende factoren, van zowel van binnenuit, als door de externe omstandigheden.

De voornaamste oorzaak van huidveroudering is de trage celdeling en de onvoldoende stofwisseling in de huidlagen. Dit tast de vocht- en vetbalans aan. De vocht- en vetgehalte worden, naarmate de huid veroudert, steeds kleiner, waardoor er oppervlakkige en diepere rimpels ontstaan.

De huid begint te verslappen, wordt grauw en verliest zijn volume door de afname van collageen- en elastinevezels.

De oorzaak hiervan ligt in het feit, dat na de menopauze collageen type I (cellen die voor de huid zeer belangrijk zijn) helemaal niet meer wordt aangemaakt. Bovendien wordt de bovenste huidlaag ruwer door verhoorning.

Daarnaast dringen de producten minder goed in de diepere lagen van de huid door, waardoor de huid niet goed gevoed kan worden.

Wat kan aan huidveroudering gedaan worden?

Onze benadering: feel great- look beautiful!

Het proces van ouder worden kunnen wij vertragen, van binnenuit en van buitenaf:

Een goede gezondheid en gezonde levensstijl zijn van groot belang voor een mooie huid.

Daarnaast is het gebruik van de juiste suppletie essentieel om het vitale lichaam en de huid te ondersteunen.

Systematische verzorging thuis met  de juiste huidverbeterende producten is essentieel om de huid met de juiste bouwstoffen te voorzien, zodat de huid zich kan blijven vernieuwen.

Behandelingen

Speciale kuurprogramma's voor sterk verouderde huid :

WRINKLE LIFT LEVEL I -40% Glycolzuur.

Zeer milde en effectieve peeling voor alle fases van verouderde huid en huid met pigmentstoornissen.

Prijs € 80,00
WRINKLE LIFT LEVEL II -40%-70% Glycol-Retinol.

Voor matig tot ernstig verouderde huid en matige pigmentstoornissen, kan uitgevoerd worden alleen als vervolg van level l.

Prijs € 80,00

Oogpeeling:

 2 LAYER EYE-LIFT Deze 2-lagen revolutionaie oogpeeling combineert anti-ageing eigenschappen van retinol om te verstevigen, te liften en te verlichten. Kan los uitgevoerd worden of geintegreerd in een complete behandeling.

 Prijs € 45,00

 3-LAYER LIFT LEVEL III Een exclusieve peeling, ontwikkeld om alle levels van acne, pigmentatie, veroudering en opervlakkige rimpels door middel van salicylzuur, melkzuur en retinol (vit. A) te behandelen. Voor de radicale aanpak en de echte Peel-effect. Inclusief oogpeeling.

Prijs € 125,00

HAND REJUVENATION TREATMENT effectieve peelingsprogramma voor vlekvrije, egale handen.

Prijs € 45,00