MEDER Beauty Science

Ultieme oplossingen voor niet-invasieve huidverjonging

 MEDER Beauty Science is 'het' topproduct voor cellulaire huidverjonging uit Zwitserland (in samenwerking met Japan) die laat andere cosmetische producten verbleken.

Dit revolutionaire product is namelijk in staat dankzij transdermale technologie de hoogstaande ingredienten op een niet agressieve manier in de diepere huidlagen te laten doordringen.

 Meder Beauty Science 

 zijn onze  sterbehandelingen.

Onze klanten gebruiken het om zijn opmerkelijke  anti-aging resultaten en ontspannende  eigenschappen. 

Professionele behandelingen van Meder Beauty Science bieden een ideaal alternatief voor cliënten met contra-indicaties of voor diegene die een afkeer hebben tegen behandelingen met injecties.

Elk product van Meder Beauty Science heeft een verbluffend kosmetisch effect — de vruchten van zeven jaar werk, verzet door de befaamde productontwikkelaar en arts-dermatologe dr. Tiina Orasmae-Meder en haar toonaangevende Zwitserse laboratorium.

Wat maakt de professionele verzorgingsproducten van Meder Beauty Science uniek? De formule van ieder product is ontwikkeld om de schoonheid van de huid 'van binnenuit' te verhogen door een gezonde microflora en microcirculatie in de huidweefsels te herstellen, de zuurstofvoorziening te verbeteren, de bloedvaten te versterken, zwellingen weg te werken en de huid haar hechtheid, veerkracht en stralende teint terug te geven.

Waarom werken de professionele verzorgingsproducten van Meder Beauty Science? Omdat de ontwikkelaars het meest innovatieve technologieen toepassen, zonder compromissen. Het ontwikkelen van elke behandeling stap-voor-stap duurt ruim 6-7 jaar, tot dat de echte resultaat kan bereikt worden. En daar houden we van!

Voorbeeld:

Overweegt u Botox of een andere injectables  behandeling maar twijfelt u of het voor u dè  oplossing is? Staat u niet helemaal achter de injectables?   Dan nodigen we u uit om een kuur van deze  behandelingen te ondergaan: 

Myo-Fix                       € 125,00

MF.png

Biedt de ultieme behandeling voor non-invasieve correctie van gezichtsrimpels. Het wordt wereldwijd in ruim twintig landen toegepast als veilig en effectief alternatief voor injecties om neuromusculaire activiteit te verminderen en scherpe lijnen te verzachten. De unieke formule bevat spierontspannende biotechnologische peptiden van de nieuwste generatie.

 • VERMINDERDE ACTIVITEIT in de gekozen aangezichtsspieren — al na de eerste behandeling!

 • Merkbare, duurzame CORRECTIE van rimpels in VOORHOOFD,  neus-lip plooi en rond de OGEN.

 • Verbeterde TEINT en VEERKRACHT.

 • JEUGDIGE, stralende gezichtsexpressie.

Hydra-Fill                                           € 89,00

Een niet-invasieve rimpelvuller. Vochtinbreng in de diepere weefsels, die het volume van statisch en dynamisch water in de opperhuid en de dermale laag herstelt en overgevoeligheid van de gezichts- en halshuid voor externe factoren vermindert.

 • Herstelt de VOCHTHUISHOUDING, de VEERKRACHT en de beschermende functies van de huid.

 • VLAKT KLEINE RIMPELS UIT.

 • VERZACHT en VERMINDERT OVERGEVOELIGHEID.

 • HEELT, KALMEERT en VERMINDERT de zichtbaarheid van bloedvaten.

 • Maakt teint en textuur van de huid STRALEND en EGAAL.

 • REPAREERT huid die beschadigd is door de zon.

 Lipo-Oval                                                € 95,00

De eerste niet-invasieve liposculptuurbehandeling voor het gezicht, met vetafbrekend effect en voor gelijktijdige lifting en herstel van de teint. Actieve lipolytische ingrediënten en biologisch gesynthetiseerde peptiden dringen diep door in de huidlagen, en gaan zo vetopslag in gezicht en hals en opkomende ‘onderkinnen’ krachtig tegen.

 • Onmiddellijk VETAFBREKEND EFFECT en krachtige VOCHTAFVOER.

 • Liposculptuureffect in het gezicht direct na de eerste behandeling!

 • Actieve stimulering van de SYNTHESE VAN COLLAGEEN EN ELASTINE.

 • Verbeterde microcirculatie, VERJONGEND en verstevigend.

 • Aanzienlijke REDUCTIE van ‘onderkin’ en herstel van de gezichtscontour.

 Eu-Seb                                                    € 85,00

heeft een krachtige antiseptische en ontstekingsremmende werking op de huid die gevoelig is voor acne en acne-rosacea.

Het middel herstelt de natuurlijke microflora en de gezondheid van de huid en verbetert de natuurlijke beschermende functies ervan. De behandeling zorgt voor een actieve vochtafvoer en afname van de productie van vetweefsel in het gezicht, de nek en het decolleté, zodat de kans op verdere uitbraken wordt verkleind.

 • Creëert de juiste omstandigheden voor de ONTWIKKELING VAN EEN GEZONDE MICROFLORA.

 • VERMINDERT AANTAL EN ERNST VAN ONTSTEKINGSELEMENTEN.

 • Vermindert de TALGPRODUCTIE.

 • Herstelt de VOCHTHUISHOUDING, de VEERKRACHT en de beschermende functies van de huid.

 • Vermindert de OVERGEVOELIGHEID van de huid.

 Arma-Lift                                               € 95,00

is de ideale behandeling voor niet-invasieve lifting en bescherming tegen veroudering in het gezicht, de nek en het decolleté. De toegepaste biotechnologische peptiden en celextracten helpen de dermacellen bij de synthese en gaan het verval van de huideigen structuurproteïnen zoals collageen en elastine tegen.

 • HERSTELT de GEZICHTSCONTOUR.

 • VERBETERT de TEINT en de VEERKRACHT van de huid.

 • VERZACHT LIJNEN en VULT kleine rimpels.

 • maakt NEUSPLOOIEN en diepe rimpels MINDER diep en ernstig.

 • EGALISEERT de huid en laat die STRALEN, en zorgt voor algehele VERJONGING.

 •  RedApax                                            € 95,00

Voor roodheid, aanhoudend erytheem en voor een zeer gevoelige, beschadigde huid. De behandeling met Red-Apax van Dr. Tiina Orasmae-Meder is ontworpen voor gevoelige, vatbare tot roodheid en voor patiënten die worstelen met rosacea en aanhoudend erytheem.

Het nieuwe Red-Apax-programma beveelt ook de reconstructie en regeneratie van de huid aan na behandelingen met chemische peelings, laser, dermabrasie, mesotherapie met micronaald en andere dermo-thetische behandelingen voor het gezicht waarbij er sprake is van huidbeschadiging aan de oppervlakte.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden met de MEDER Beauty Science programma voor uw huid?

 Kennismakingsbehandeling:

 -intakegesprek met de huidprofessional

-grondige huidanalyse

-Huidbehandeling, u ziet en voelt het verschil

-op maat huidadvies 

1.Tijdens uw intakegesprek en huidanalyse wordt uw vocht- en vetgehalte gemeten.

 2.Uw huidspecialist kijkt naar uw huidconditie, porienstructuur, pigmentvorming, collageen- en elastineproductie, stofwisseling.

 3.Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met de hoogwaardige producten die op de levende huidlaag werken en de celniveau daadwerkelijk bereiken.

U ervaart dan zelf wat u kunt verwachten van onze behandelmetodes.

 4. Na het intake, huidanalyse en de proefbehandeling met de hoogwaardige producten volgt een totale en integrale huidadvies op maat.

Dit advies betrekt alle aspecten die van belang kunnen zijn voor uw huid. 

Te denken aan de eetgewoontes, voedingsintoleranties, levensstijl, zongedrag en de gezondheidsgeschiedenis.

Uw huidspecialist geeft aan wat wij voor u kunnen betekenen, wat wij samen kunnen bereiken en wat daarvoor nodig is, om uw huid beter, gezonder en vitaler te kunnen maken!