Tanya02.jpg

Tanya

Ik ben Tanya - eigenares van Radiant Life Care, natuurgeneeskundige en holistische huidcoach, energetisch therapeut, trainer, healer, Kundalini Yoga en meditatie leraar.

De laatste jaren ben ik mijn kennis aan het verdiepen over relatie tussen neurowetenschappen, huid, lichaam en geest, vanuit nieuwe inzichten in de neurologie. Ik zie hoe onze menselijke compleetheid, gezondheid en schoonheid vanbinnen en vanbuiten, manifestatiekracht en leiderschap direkt en onlosmakelijk zijn verbonden met onze authenticiteit, capaciteiten om te durven te genieten, herstel van gezonde grenzen en de empowerment. Ik volg continu boeiende professionele trainingen en ben niet te beroerd om voor die ene speciale module naar Engeland of zelfs naar Californie af te reizen.  

Natalia

Natalia is een cosmetisch-medisch specialiste, trainer sculpturele anti-ageing correcties, miofasciale massage en bioenergetische body stress release practitioner. Haar jarenlange reis en passie is om holistische methodes te ontwikkelen voor een strak, gezond en mooi gelaat en stralende huid- waaronder meest effectieve therapeutische massages, van japanse Kobido tot en met buccale en mio-fasciale (spieren en de bindweefsel) ostheopathische technieken. Haar wens is mensen te kunnen helpen om zich mooi en stralend voelen en te zijn, zonder heftige ingrepen.