Signature Facials

Kobido Essential Facelift  60'€75,00 Complete facial op maat. Kobido is een Japanse techniek voor gezichtsmassage en betekent letterlijk “het traditionele pad van de schoonheid”.
Kobido-massage wordt al sinds 1472 toegepast in Japan. Het doel is het gezicht een volledige lift te geven met shiatsu-bewegingen en therapeutische technieken. De massage verbetert de bloedcirculatie zodat er meer zuurstof naar het gezicht stroomt en verwijdert toxines en dode huidcellen. Japanse gezichtsmassage is uniek in combinatie met stimulatie van de meridianen (energiebanen) en de acupunctuurpunten (tsubo).

Radiant Bio-Sculptural Therapy   75' €80,00 Onze paradepaardje, een eigen patent en know-how op de Bio-Sculptural massage therapie. Deze holistische alternatief van injectables brengt alle lagen van de huid, bindweefsel en alle gezichtsspieren weer tot leven.  Deze unieke methode is door Natalia ontwikkeld om de gezichtscontour van de invloeden van de zwaartekracht te ontdoen -verslappingen, tweede kin, droevig uitdrukking, vermoeide gelaatstrekken. Het maakt de diepe blokades en spanningen in de mimische gezichtsplooien los. Mondspieren, wangen en kaaklijn worden hygienisch vanbinnen losgemaakt. Het verbetert drastisch volume en het gelaatscontour. U krijgt mee overtuigende resultaten met de foto's before en after. Wij geven u 10% korting in kuurverband.

Men's Total Facial  60' €75,00 Effectieve behandeling voor de vochtarme wat dikkere huid, met een accent op reiniging, hydratatie en revitalisatie. Verzorgd, sportief en strak voorkomen als resultaat. 

Acne Calming Apparate Cosmetology  60' €75,00 Grondige dieptereiniging in combinatie met de ultrasoon peeling of hoogfrequentie apparaat behandeling. Kalmeert en ontsmet de huid,  stimuleert en ondersteunt natuurlijk huidherstel van binnenuit.  60'€75,00

Huidverbetering

MEDER Beauty Science 

state-of-art oplossingen bij esthetische huidproblemen 


RedApax (Nieuw!)   75' €85,00 Rosacea en de extreem gevoelige huid hebben het moeilijk. RedApax is ontworpen voor de zeer gevoelige, beschadigde huid, rosacea en aanhoudend erytheem. De huid na de behandeling ziet er verbluffend gezond en ontspannen uit.  Het nieuwe RedApax programma wordt ook aanbevolen voor de reconstructie en regeneratie van de huid, na behandelingen met chemische peelings, laser, dermabrasie, mesotherapie met micronaalden en andere behandelingen waarbij er sprake is van huidbeschadiging.

Hydra-Fill Programma HF

Niet-invasieve rimpelvuller; effectief bij de kleinere rimpels, volumeverlies, vermoeide huid. Hydrateert tot de diepere huidlagen. Dit is een werkelijke "Fotoshop" behandeling, maar dan in het echt. Ideaal na de zon, extreme stress of als mini-getaway. 

 75'€ 90,00

Lipo-Oval Programma LO

De eerse niet-invasieve liposculptuurbehandeling met vetafbrekend effect en krachtige vochtafvoer, voor het gelaat, onderkin en hals. Zichtbaat liposculptuur effect -direct na de eerste behandeling.

 75'€95,00

Arma-Lift Programma AL

De ideale stamcellenbehandeling voor niet-invasieve lifting en bescherming tegen veroudering in het gezicht, de nek en het decolleté. 

De toegepaste biotechnologische peptiden en celextracten gaan het verval van de structuurproteïnen-collageen en elastine tegen.

 75'€95,00

Eu-Seb Programma ES 

Een krachtige antiseptische en ontstekingsremmende behandeling voor volwassenen acne, rosacea, onduidelijke onrust en uitslag op de huid. Het herstelt de natuurlijke microflora en de gezondheid van de huid en verbetert de natuurlijke beschermende functies ervan. De kans op ontstekingen wordt aanzienlijk kleiner.

   75€85,00

Mio-Fix Programma MF

Voor de bruiloft, Red Carpet gelegenheden, Kerstfeest of gewoon als je ergens moet verschijnen als een absolute statement. Biedt de ultieme oplossing voor non-invasieve correctie van gezichtsrimpels. Deze behandeling ontspant elke vorm van stress en spanning in je gezichtsspieren waardoor je rimpels minder diep worden. Het is veilig en effectief alternatief voor injecties om neuromusculaire activiteit te verminderen en scherpe lijnen te verzachten. De unieke formule bevat spierontspannende biotechnologische peptiden van de nieuwste generatie die ontspannen de huid en gezichtsspieren ruim 4 mm diep!

   75'€125,00 

Image Skin Care Clinical Peelings

PrijsAlle huidtypes :  Signature 4 layer Lift Beroemde Vitamine C peeling voor de gevoelige, vermoeide huid, rosacea, rokershuid, vette huid en acne. Gezondheidsbevorderende mooimaker. 
  €85,00Sterk verouderde huid:   Wrinkle Lift I 
45'  85,00 eu40% glycolzuur. Zeer milde en effectieve peeling voor alle fases van verouderde huid en huid met pigmentstoornissen. 
Wrinkle Lift  II   45'  95,00  eu
40%-70% glycol-retinol. Voor matig tot ernstig verouderde huid en matige pigmentstoornissen. Als klinische peeling kan uitgevoerd worden alleen en als vervolg van level l.  
 

AcnePeelings 

AcneLift Treatment  60'

 Met retinol A- en 30% vitamine C-enhancers geschikt voor de acne, acnegevoelige en vette huid.

Klinische acnebehandeling met direct resultaat. In 1 behandeling worden overtollig talg en onzuiverheden verwijderd door salicylzuur. Bacteriën worden gedood en de dode huidcellen verwijderd door een natuurlijke mix van ananas- en papaja enzymen. Het resultaat is een schoon, fris, gezond en vetvrij gezicht. Veilig na de Roaccutane kuur.

 €85,00

Pigmentstoornissen:

Lightening Lift Level l

Helpt bij: oppervlakkige pigmentatie, zonnebeschadiging, donkere vlekken, ongelijke huidteint. 

Lightening Lift Level II  Helpt bij: matige tot ernstige pigmentstoornissen       45'         €  95,00

45' €85,00

Ultimate 3-layer Lift, level lll Diepe klinische peeling met enkele dagen hersteltijd, incl. twee weken post treatment thuisprogramma.

60'   €175,00

Cosmelan Peel

Melasma (hyperpigmentatie)  programma van 3 klinische peelingen, compleet met speciale Cosmelan creme en 2 producten voor thuisbehandeling.

 €650,00

Specialiteiten

PrijsCarboxyTherapy: lift, refirm & restore.  
Gezondheidsbehandeling voor de vermoeide huid en donkere kringen onder de ogen. Direct na de behandeling voelt je huid stevig en ziet het er gezond en egaal uit. Geef je huid meer energie, lift en een onmiddellijke 'brightening effect'. 
60'€95,00Fractional Needling 
Mesotherapie tegen littekens, rimpels, huidverslapping. Als eenmalige anti-age behandeling, of als een een kuur 3x.  60'€85/€240Microdermabrasie Peel  

Complete behandeling voor meervoudige problematiek van de rijpere huid.

Door de microdermabrasie wordt je huid extra ontvankelijk gemaakt voor in de huid ingebrachte actieve werkstoffen.

Deze behandeling werkt langere tijd na in de huid en zorgt voor de verbetering van de huidstructuur.

 60'€85,00

MDB MesoLift+   
Zeer complete anti-age behandeling. Microdermabrasie in combinatie met de Mesotherapie zonder naalden, Carboxy Therapy of Fractional needling.  

MesoLift+ is een nieuwe technologie om actieve ingrediënten op de meest efficiënte manier in de huid te sluizen - en dit zonder naalden. Het is een uiterst veilige methode. De ingrediënten bestaan uit hyaluronzuur - een mix van vitaminen, anti-oxidanten, aminozuren en mineralen.

 75'€115,00

BodySpa

Afslanken, ontgiften, verstevigen

PrijsTurboSlim ContourPakking
Zeer effectieve afslankende huidverstevigende behandeling voor de probleemzones zoals bovenbenen, dijen, buik, billen, bovenarmen. Op natuurlijke basis zonder bijeffecten kan je lichaam binnen drie weken met 6 sessies strakker en steviger worden. Cellulite wordt minder zichtbaar. Deze behandeling geschikt voor iedereen met plaatselijke vocht- en/of vetophopingen.  
60'-75'€95,00TurboSlim Contour Kuur van 6 sessies, met de kuurkorting bij de betaling in èen €550,00Power Detox Universal Contour Wrap / Detoxkuur 3x:
Ontgifting, contourverstrakking, lymfedrainage, cellullitevermindering, ondersteuning bij verminderde weerstand, lage energieniveau, voor de lever en nieren. circa 2 uur€95,00/€265,00   

HealthSpa, Body & Mind

 Swedish Relax Massage / Deep Tissue Stress Release    60'  75,00 eu

Deep tissue stress release met aromatherapie. Dit is onze 'signature' behandeling.  

Lymfedrainage/Tibetan Honey massage  60'  75,00 eu (vocht- en vermoeidheid  afdrijvend. Verstevigd lichaamscontouren, voert toxines af, verbetert weerstand)

Zen Mom prenatal-postnatal  75' 80,00 eu (complete Spa behandeling voor Zen mama en Boeddha buik: zwangerschapsmassage, lymfedrainage, stressafvoerende gezichtsmassage met de rozenolie en aromatherapie. Ondersteunend voor moeder en baby. 

Lijf en Leven APK,  75'  90,00 eu

Mindful BodyWork coaching sessie met Tanya, authenticiteitscoach en lichaamsgericht therapeut.  Terug naar eigen 'kern', in je lichaam en in je leven. Keuzes. Beslissingen. Veranderingen. Holistisch adem-, lichaam-, levens- en energiewerk.