Rosacea

Rosacea betekent letterlijk 'zo rood als een roos'. Rosacea is een ontsteking van de bloedvaten in de huid, die vaak gepaard gaat met ontstoken weefsel en kleine puistjes.

De oorzaak van rosacea is vooralsnog onbekend.

De ernst van rosacea kan worden beïnvloed door uitwendige factoren, waardoor de klachten kunnen toenemen. Voorbeelden hiervan zijn warmte, zonlicht, huidverzorgingsproducten en sommige geneesmiddelen.

Geneesmiddelen die corticosteroiden (bijnierschorshormonen) bevatten, kunnen rosacea veroorzaken of verergeren, zowel door inwendig gebruikt als bij toepassing op de huid.

Tijdelijke verergering van de roodheid kan optreden door het drinken van alcohol en het
eten van sterk gekruid voedsel.

Behandelingen

Level 1 - Image Skincare the max peel - 30% Vitamine C / Enzyme Solution
geschikt voor alle huidtypes
Uitgebreide en luxe behandeling met een vitamine C peeling. Deze peeling is op basis van aloë vera en een 30% vitamine C blend (vitamine C, fruitenzymen mix en hyaluronzuur). De kleur van de huid en structuur zullen zichtbaar mooier en gladder worden. De behandeling wordt afgesloten met de exclusieve "IMAGE SKINCARE MAX CREAM" op basis van 2 soorten stamcellen die de huid gaat beschermen tegen oxidatieve stress en vrije radicalen.
Prijs € 75,00 

Level 1 - Image Skincare 4 layer facelift  - 30% vitamine C / Enzyme Solution
geschikt voor alle huidtypes, rosacea, vochtarme huid, rokershuid, vermoeide huid, vette huid, acne huid
Deze revolutionaire peel-behandeling is de meest populaire en een zeer speciale behandeling van Image Skincare. Na 1 behandeling ziet u al een verandering. De hoge dosis vitamine C dringt de huid binnen om deze te verstevigen. Door het pharmaceutische glycolzuur wordt de huid geëxfolieerd en zachter gemaakt. Een hoge dosis actieve medische enzymen zal de celvernieuwing versnellen. Een cocktail van pharmaceutische ingrediënten zal de huid direct binnendringen. 
Prijs €75,00 

Level 1 - Image organic passion peptide peel  - 15% Papaya / Peptide peel geschikt voor huiden die uit balans zijn, gevoelige huid, postmenopausale huid, kwetsbare huid na de zware medicijnenkuur.

De Organic Fruit Enzyme Peel geeft passie terug aan uw huid. Een milde behandeling op basis van organische ingrediënten met medische resultaten. De enige organische, klinische behandeling die uw huid een boost geeft met natuurlijke voedingsstoffen zonder zuren.

De Passion Peel bevat natuurlijke fruitenzymen en pulp van passievruchten (papaya, ananas en pompoen) die de dode huidcellen verwijderen en schade aan de huid herstellen zonder chemische zuren.

Deze behandeling is een must voor iedereen die van organisch houdt maar toch resultaat wil. Ook geschikt voor jongere huiden. 

Prijs € 75,00