KUUR PRESSOTHERAPIE LYMFEDRAINAGE:

WELDAAD VAN DIEPE REINIGING, CONTOUR VERSTRAKKING EN STRESS REDUCTIE!

Geef jezelf frisse start, gezonde huid en strakke lichaamscontouren!

Minikuur drie sessies pressotherapie lymfedrainage: 3x 45 min, voor 125,- eu (ter waarde van 165,- eu).

Pressotherapie is een fantastische methode die infra-rode pakking combineert met de lymfedrainage. Deze methode wordt veel ingezet in de kuuroorden en preventieve gezondheidszorg. Resultaat: strakke contouren, ontspannend gevoel en gezondere lichaam en huid. Aan te raden voor de vakantie, na de drukke periode, bij het afslanken, bij de hormonale veranderingen en de huidproblemen, zoals bijvoorbeeld de huidverslapping en acne.

Iedereen heeft lymfedrainage nodig- het is een grondige ondersteuning van je gezondheid, vitaliteit en lekker voelen in je vel. Lymfe is een heel intelligent detoxfabriek van ons lijf. Het vangt alle overbelasting van onze drukke levensstijl. Wij hebben helaas geen lymfepompen in ons lichaam, en het vraagt soms veel tijd, aandacht en energie om met de overbelasting, stress, herstel van de weerstand en vochtophopingen om te gaan.

Vandaar dat het echt een verschil kan maken voor jou, om een pressotherapie lymfedrainage te ondergaan. Ervaar diepe ontspanning en geniet van de strakke contouren, ruimte, licht gevoel in je lijf en veel andere voordelen van deze veelzijdige gezondheidsbehandeling!

Actievoorwaarden:  Deze deal is tot en met september 2019 te boeken, op basis van beschikbaarheid. 
Eén deal per persoon. 
Bel voor afspraak :

020 675 35  35